Visita a l’escola Salvador Llobet

El passat dissabte dia 16 de juny els gegants vells, en Cosme i la Damiana, vàren visitar l’escola Salvador Llobet en motiu de la festa de final de curs.

La festa constava d’una gimcana en el qual els nens i nenes havien de realitzar tot un seguit de proves per tal d’acumular gomets. L’objectiu final era reunir el màxim de gomets possibles. Els gegants també tenien una prova dins la gimcana. La prova consistia en que a partir d’una plantilla els nens dibuixessin en Cosme i al Damiana des del seu punt de vista. El repte va ser tot un èxit i els nens s’ho van passar d’allò més bé dibuixant els gegants.

Amb els dibuixos que van fer els participants a la prova es faran els cartells de la diada de Sants Metges. Més endavant ja us presentarem el disseny final. Mentrestant, aquí podeu veure tots els dibuixos que es van fer durant el taller.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s