Flama del Canigó


La Flama del Canigó va arribar a Granollers el passat 23 de juny al vespre a la plaça de la porxada. Feia  trenta-sis anys que la flama no visitava la nostra població i ho va fer amb un gran seguiment popular.

Una vegada va arribar, es va llegir un manifest en defensa de la llengua catalana. Després, la colla castellera dels Xics varen fer un pilar devant de la flama. Una vegada finalitzat el pilar, van ballar els gegants vells de la ciutat, en Cosme i la Damiana el seu ball per donar la benvinguda a la flama. Els diables van ser els encarregats de finalitzar l’acte i portar la flama fins al recinte firal, on es va encendre una gran foguera amb ella.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s