Premi Home dels Nassos 2012

Enguany, els Amics dels Gegants i Capgrossos de Granollers, hem sigut nominats al Premi Home dels Nassos de Granollers!!

L’objectiu principal d’aquest premi és seleccionar l’entitat o persona que més implicació ha tingut amb la ciutat de Granollers durant tot l’any deixar a disposició de la ciutat escollir qui mereix aquest premi.

És per això, doncs, que estem molt contents i orgullosos d’haver sigut seleccionats per al premi  doncs és un gran reconeixement cap a la nostra feina. Volem agrair una vegada més a “La comissió dels nassos“,organitzadora de l’esdeveniment, que ens hagi proposat com una opció més per a obtenir aquest premi.

Que heu de fer per votar? Doncs molt fàcil teniu dues opcions:

  1. Omplir aquest formulari amb les vostres dades personals i l’opció que penseu que serà justa vencedora del premi.
  2. Podeu votar al bar de la Troca, on hi trobareu una urna habilitada per al premi. .

Les votacions les podreu fer fins el dia 28 de desembre i el guanyador el coneixerem el dia 31 de desembre, Sant Silvestre. Aquest dia, tal i com diu el Costumari Català de Joan Amades, és el dia en que es creia que passava l’home dels nassos, personatge fantàstic i monstruós que posseeix tants nassos com dies té l’any.

nassos721

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s