Sant Jordi

SantJordi2013

Ahir, dia de Sant Jordi, vam ser presentat el conte “Els Gegants Perduts” dins els actes del 50è aniversari dels gegants vells de la ciutat, en Cosme i la Damiana.

L’acte de presentació va començar a les cinc de la tarda a la plaça Maluquer i Salvador on diversos escriptors i narradors de contes locals explicaven al públic assistent contes sobre gegants. A la mateixa hora d’inici del conta-contes, en Cosme i la Damiana, ja eren a la Porxada tot esperant començar el cercavila que els duria fins a la plaça Maluquer i Salvador.

Cap a les 17.45 h. els gegants vells van iniciar el cercavila. Els carrers eren plens de gom a gom i tothom s’ho passava d’allò més bé amb les figures.

Els gegants van arribar a les 18 h. a la Plaça Maluquer i Salvador on el públic assistent al conta-contes estava esperant l’arribada dels gegants. Un cop arribats, es va presentar el conte “Els gegants Perduts” i en Paco Asencio, autor del llibre, el va explicar als més menuts mentre l’il·lustr adora d’aquest, Anna Obon, firmava el llibre a qui el comprava.

La presentació del llibre va concloure amb el ball d’en Cosme i la Damiana i, posteriorment, amb l’explicació de més contes de gegants amb la presència dels gegants vells de Granollers.

Esperem que us agradi molt el llibre dels Gegants Perduts! Podreu trobar aquí més fotografies del acte.

Els Gegants Perduts
Text: Paco Asencio
Il·lustracions: Anna Obon
Edita: Editorial Alpina

Fotografia: Toni Torrillas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s