Posa noms als Capgrossos de la Ciutat

collage-p

Com ja sabreu, fa 50 anys que arribaren en Cosme i la Damiana a la Ciutat de Granollers.Aquests, no varen venir sols sinó acompanyats per una tirada de sis Capgrossos construïts al taller “El Ingenio” de Barcelona.

Al llarg d’aquest mig segle la quantitat de capgrossos a Granollers ha anat augmentat. Se’n desconeix l’origen i l’any d’adquisició de la majoria d’aquests Capgrossos però a tots ells, juntament amb els sis esmentats anteriorment, son coneguts com a Capgrossos Vells de Granollers. En total, existeixen 12 Capgrossos Vells.

Onze d’aquests dotze Capgrossos tenen en comú una cosa: cap d’ells té un nom propi. Enguany, cadascun d’aquests Capgrossos adoptarà un nom propi. Aquest nom serà escollit per majoria absoluta i podran tots

Tots els noms proposats han sigut escollits entre l’Esbart Dansaire de Granollers i els Amics dels Gegants i Capgrossos de Granollers.aquells que ho vulguin a través de la xarxa. A més de les votacions per internet, s’han repartit 5.000 butlletes de votacions a 17 escoles de Granollers. Podeu fer les vostres votacions a través d’aquest enllaç.

Moltes gràcies per els vostres vots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s