Visita a Parets del Vallès

1510497_581941585214545_363995747_nEls propers dies 29 i 30 de març, la vila de Parets del Vallès acollirà la vintena edició de la Trobada de Gegants del Vallès. Aquesta edició però, serà d’allò més especial i és que la tarda del 29 comptarà amb la presència dels quatre Gegants de la Ciutat de Granollers. Excepcionalment, els Gegants Vells i els Gegants Grossos sortiran de la ciutat per participar en una celebració d’aquestes característiques. De l’últim cop ja en fa set anys, quan en Cosme i la Damiana visitaren, en aquella ocasió, la vila de Sentmenat.

Malgrat duri dos dies, els Gegants de Granollers, tal i com hem dit, només hi seran presents el dissabte 29 de març, participant així de la Mostra de Balls de Gegants, juntament amb els amfitrions i altres colles de la comarca i també de forànies. A la Mostra, en Cosme i la Damiana hi faran el seu ball propi, estrenat l’any passat en motiu del seu 50è aniversari, anomenat “Ball dels Gegants Vells”, i l’Esteve i la Plàcida hi faran el ja conegut “Valset Valencià”, el seu ball de lluïment.

A més dels Gegants de Granollers, a l’acte hi participaran els gegants de Parets del Vallès, el gegant Infercel de Montornès del Vallès, els gegants de Sant Cugat del Vallès, els gegants del Tros de Solsona, els Gegants Pubills de Vic i el Farras de la Colla dels Blaus de Granollers.

Aquí us deixem amb els horaris dels actes programats:

  • 17.00h – Plantada de Gegants a la plaça de la Vila
  • 18.30h – Mostra de Balls de Gegants a la plaça de la Vila
  • 18.30h – Xocolatada popular
  • 19.00h – Inici de la passejada, amb el següent recorregut: plaça de la Vila, Raval, Racó, Sant Joan Bosco, Raval, Sant Antoni, Ponent, Sant Josep, Mestre Jordana, Santa Irene, Ponent, Sant Esteve, Empordà, Major i plaça de la Vila.
  • 20.00h – Arribada a la plaça de la Vila

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s