En Cosme i la Damiana tornen a participar als Pastorets

0175L’any passat, els Gegants Vells de la ciutat tancaren l’any de celebració del 50è aniversari de la seva arribada a Granollers d’una manera ben especial: fent d’actors i actuant a l’escenari de l’imponent Auditori tot participant als Pastorets, aquesta magnífica obra escrita per Josep Maria Folch i Torres i que s’escenifica a bona part de municipis d’arreu del país durant les dates nadalenques.

No és gent habitual l’aparició d’imatgeria festiva ni de colles de cultura popular en un espectacle com aquest. El que si és més habitual és que s’adapti l’obra perquè aquesta es senti més arrelada i més pròpia de la ciutat on es representa. És per això que a Granollers és tradició que una entitat de cultura popular col·labori durant dos anys seguits amb els Pastorets i sigui protagonista d’una escena.

Així doncs, tal i com van fer el passat 2013, en Cosme i la Damiana tornaran a actuar, per última vegada, als Pastorets de Granollers. Serà l’última actuació dels gegants de la ciutat del 2014. Si els voleu veure, només heu d’anar a una de les tres representacions, que enguany seran els dies 27 de desembre a les 7 de la tarda i el 28 de desembre a les 11 del matí i a les 7 de la tarda.

Fotografia: Toni Torrillas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s